Anti-pasari( Kit anti -porumbei SC - 401)


60,50 RON cu TVAAnti-pasari( Kit anti -porumbei SC - 401)

Descriere:

Este un sistem inovator anti-porumbei conceput sa previna formarea de cuiburi si depunerea de materiale corozive (excremente) fara a provoca daune fizice pasarilor, impiedica asezarea porumbeilor in zona protejata. Flexibilitatea tijelor transforma acest dispozitiv intr-un sistem de protectie anti - porumbei, fara a-i rani.

Tijele sunt fabricate din otel inoxidabil si baza din policarbonat pentru a evita deteriorarea provocata de razele ultraviolete si de conditiile atmosferice.

Kit-ul contine:

      -18 tije din otel inoxidabil

      - 6 baze policarbon transparent cu protectie UV (6x16 CM)

      - banda dublu adeziva 30 CM

      - instructiuni de folosire

Instalare si functionare:

In functie de zona pe care doriti sa o protejati se poate monta sistemul cu ajutorul benzii dublu adezive de 30 cm inclusa in kit sau cu silicon, este necesara curatarea in prealabil a suprafetei unde se monteaza kit-ul.

Sistemul de rotatie al tijelor are 3 pozitii diferite pentru o buna adaptare, acoperind diferite unghiuri de suprafata.

Produs in Spania

Cod produs SC 401

Observatii:

Prezenta pasarilor in zonele locuite incomodeaza pe de o parte din cauza murdariei( excrementelor), care devin corozive pe de alta parte, dar se pot contracta si boli pe care acestea le transmit( encefalita, toxoplasmoza, salmonela, sindromul Newcastle, tenia, etc.). Pe langa acestea, pasarile sunt purtatoare de purici, capuse si acarieni care la randul lor pot transmite boli persoanelorsi animalelor domestice.

Natura isi dicteaza principiile, unul dintre care fiind si selectia naturala. Speciile pradatoare de pasari, cum sunt vulturii sau soimii vaneaza si se hranesc cu alte specii mai inofensive insa daunatoare activitatii omului.

Share pe Delicious Share Delicious