Aparat soareci cu ultrasunete si unde electromagnetice PR-500.3


120,00 RON

Aparat soareci  cu ultrasunete si unde electromagnetice PR-500.3

 Acest dispozitiv are efect impotriva:

- soarecilor;

- sobolanilor;

- furnicilor;

- gandacilor;

- paianjenilor.

 

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE
Acest aparat antisoareci foloseste un efect combinat al ultrasunetelor, undelor electromagnetice si o lampa flash pentru a obtine eficienta maxima in lupta impotriva inamicilor. Ultrasunetele si
lampa flash ataca atunci, cand rozatoarele sunt in afara adaposturilor. Impulsuri electromagnetice raspandite prin cablurile electrice afecteaza  atunci, cand rozatoarele sunt in adaposturile lor. Aceste lucruri afecteaza functiile lor vitale si provoaca panica printre ei. Rozatoarele inceteaza sa se hraneasca si sa se multiplice si in cele din urma parasesc zona. Forma si frecventa impulsurilor generate este in continua schimbare, pentru a evita obisnuinta rozatoarelor. Aparatul antisoareci reduce si aparitia de insecte daunatoare - furnici, gandaci, paianjeni.

INSTRUC´┐ŻIUNI DE UTILIZARE
Conectati aparatul la sursa de alimentare 220V. Indicatoarele luminoase (blitz alternativ), indica buna functionare. Se alege una din cele trei moduri. Pentru a obtine efectul maxim permiteti unitatii sa functioneze continuu. Protejati aparatul de apa si de lumina soarelui.

Moduri de operare

 Mod 1
      
Mutati in jos comutatorul din dreapta - aparatul emite pulsuri electromagnetice si unde ultrasonice de inalta frecventa, acestea nu sunt percepute de oameni si animale.

 Mod 2
      
Mutati
in sus comutatorul din dreapta - aparatul emite ultrasunete si unde electromagnetice cu frecventa redusa. acestea sunt auzite de om si animale. Acest mod este potrivit pentru locurile care nu sunt locuite de oameni.

Flash lampa
Exista unitati suplimentare intrarii in vigoare impotriva rozatoarelor si a insectelor.
Mutati comutatorul din stânga sus pentru a porni lampa flash;
Mutati comutatorul stanga jos pentru a opri lampa flash;

Impactul preconizat
Efectul initial al operatiunii are loc dupa 10-12 zile. In aceasta perioada, veti observa, probabil, ca activitatea a crescut la rozatoare. Acest lucru este normal - sub influenta impulsurilor electromagnetice si ultrasunetelor, rozatoarele parasesc adaposturile lor si, ulterior, sediul. Apoi rozatoarele dispar aproape in intregime.

ATENTIE
 Nu puneti bariere in calea aparatului - aceasta reduce semnificativ efectul.

 Prezenta de obiecte moi in camera (tapiserie, covoare, etc.) a scazut 30-50%  eficienta. In acest caz, este necesar sa se puna inca un alt dispozitiv in camera.

 Nu folositi extensie (prelungitor) - acest lucru reduce eficienta dispozitivului.

DATE TEHNICE
Alimentare:                      220V/50Hz
Consum de energie:        7W
Zona efectiva:                  220 m2
Frecventa de operare:     Mod  1 = 20 - 36 kHz
                                          
Mod  2 = 15 - 36 kHz


Garantie: - pentru persoane juridice: 12 luni

                     - pentru persoane fizice: 24 luni

Produs in Bulgaria

Cod produs :  PR-500.3
Share pe Delicious Share Delicious