Dispozitiv electronic KR-8 impotriva cartitelor, rozatoarelor subterane, sobolanilor de camp


91,00 RON

Dispozitiv electronic KR-8 impotriva cartitelor, rozatoarelor subterane, sobolanilor de camp

Dispozitiv electronic are efect impotriva:

- cartitelor

- rozatoarelor subterane: soarecilor si sobolanilor (Talpa Europea, Spalax Leucodon).

 

Principiul de functionare:

Dispozitiv electronic pentru combaterea rozatoarelor subterane, jder, dihor, sobolani de camp KR-8 si cartitelor.

Acegerea echipamentului electronic impotriva rozatoarelor subterane KR-8, este un mod ecologic, eficient si fara substante chimice, pentru a rezolva problema rozatoarelor subterane.

Rozatoarele subterane au vederea slaba, dar in schimb auzul este foarte dezvoltat si sensibil, percepand foarte bine vibratiile solului. Aparatul se foloseste de aceasta sensibilitate a rozatoarelor subterane pentru a le indeparta. Suprafata de actiune este determinata de tipul de sol la care se aplica aceste vibratii. Vibratiile emise
la fiecare 30 de secunde irita si sperie rozatoare subterane, fortandu-le sa paraseasca zona protejata.

Dispozitivul electronic
impotriva cartitelor, subteran este complet inofensiv pentru om si animale domestice.

Desurubati  capacul unitatii in sens invers acelor de ceasornic,  scoateti unitatea interioara. Aparatul functioneaza cu  3 baterii (1.5V-R20/D). În termen de 15 sec. se va auzi un sunet vibrator, ceea ce indica ca aparatul functioneaza. Apoi introduceti unitatea interioara in carcasa, insurubati capacul de pe unitate in sensul acelor de ceasornic.
Se face o gaura cilindrica in pamant cu un obiect dur apoi se introduce aparatul in pamant. Pentru a va asigura de un contact maxim cu solul, tasati pamantul din jurul aparatului.

SPECIFICATII TEHNICE

 Alimentare:            3 baterii de tip D (4,5 V / DC )

 Frecventa:              300-400 Hz

Aria de acoperire:   800 mp

 

DISPONIBIL PE STOC.

Garantie: - pentru persoane juridice: 12 luni

              - pentru persoane fizice: 24 luni.

Ambalaj: cutie.

Produs in Bulgaria

Cod: KR-8
 

Intrebari frecvente

Unde sa amplasam aparatul anticartita?

Inainte de amplasarea unui aparat anti-cartita, trebuie sa distrugeti toate musuroaiele din zona, pe care doriti sa o protejati, prin astupare si nivelarea pamantului.
Este esential sa nu introduceti aparatele anti-cartita intr-un musuroi de cartite, deoarece acest lucru va poate imprastia cartitele in toate directiile si sa se localizeze intre aparat anti-cartita si casa Dvs. Este cel mai recomandat sa introduceti aparatul anticartita intre casa Dvs. si cel mai apropiat musuroi de cartita. Nu puteti scapa de cartite, daca au fost localizate in fundatia casei Dvs sau in padure sau sub venisoare de apa.

Aparatul anticartita trebuie amplasat astfel incat efectul sa fie asemanator cu ceea ce face un caine cu o turma de oi, adica de a orienta cartitele in directia dorita, incet, "urmarindu-le" cu aparatul pe masura ce acestea se indeparteaza.

Vet gasi, in stadii incipiente de la folosirea aparatului, musuroaie mai multe si chiar aproape de aparat anticartita. Acest lucru indica faptul ca aparatul anticartita incepe sa aiba eficenta si cartitele vor deveni dezorientate. Asadar, sa nu intrati in panica!

Cat de adanc trebuie infipt aparatul
anticartita in pamant?
Cat mai adanc posibil, numai sa nu uitati ca veti avea nevoie intr-o zi sa scoateti tarusul, așa ca infigeti tarusul suficient pentru a obtine o buna aderenta si lasati un spatiu de 2-3 cm liber deasupra solului.


Cat de mult poate lua procesul de a scapa de cartite si rozatoare?

Cartitele sunt, de obicei, alungate in termen de 21 zile, dar va rugam sa fiti constient de faptul ca procesul de alungare poate, in cazuri rare, lua mai mult de 6 saptamani, asa ca, va rugam sa aveti rabdare.

Daca veti observa mai multe musuroaie, decat inainte, dupa ce ati utilizat aparatul anticartita?
Exista posibilitatea ca activitatea lor sa creasca mult, din momentul utilizarii aparatului, care se recunoaste prin musuroaiele aparute din ce in ce mai des, deoarece vibratiile sunt deranjante pentru cartite si sunt in cautarea unei cai de iesire.

 
Share pe Delicious Share Delicious