Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.6


173,00 RON

Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.6

Dispozitivul PR 220.6 este eficient impotriva:

- soarecilor;

- sobolanilor;

- cainilor;

- pisicilor;

- veveritelor;

- dihorilor;

-  nevastuicilor;

- vulpilor;

- liliecilor si unor insecte zburatoare. 

 

Cum functioneaza?

Acest aparat soareci PR-220.6 pentru alungarea rozatoarelor este conceput pentru a face fata infestarilor de rozatoare intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Dispozitivul este eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, cainilor, pisicilor, veveritelor, dihorilor, nevastuicilor, vulpilor, liliecilor si unor insecte zburatoare. Este o noua metoda care reprezinta o descoperire inovatoare in combaterea daunatorilor. 

Ideal pentru case, garaje, depozite, birouri, restaurante.

Notiuni generale:

Acest aparat cu ultrasunete emite vibrații sonore inalte. puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata, unde este instalat aparatul. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul. Emiterea constanta a ultrasunetelor si lumina intermitenta impiedica functiile vitale ale rozatoarelor si cauzeaza panica in randul acestora. De asemenea, influenteaza procesele de imperechere si hranire, determinandu-i dupa un anumit timp sa paraseasca zona. Produsul anti rozatoare PR-220.6 are o gama larga de frecventa impartita in trei moduri de functionare, permitand utilizatorului sa aleaga modul care se potriveste cel mai bine cazului sau de infestare.

Impactul preconizat:

Primele semne ale efectelor acestui dispozitiv se observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea rozatoarelor este normala. Emiterea de ultrasunete determina daunatorii sa plece in cautarea unui adapost in alta parte, iar in scurt timp vor disparea complet. Utilizarea masurilor preventive antidaunatori in decursul acestei perioade va avea un efect mai mare.

Ghid de utilizare:

In momentul in care dispozitivul anti rozatoare este conectat la priza, un indicator luminos va clipi si veti auzi un sunet. Aceasta face parte din procedura de auto-testare a aparatului si nu va dura mai mult de cateva secunde. Utilizatorul poate comuta in cele trei moduri de lucru folosind butonul "SET". Apasati si tineti apasat butonul "SET" pentru ca luminile indicatoare ale aparatului sa se aprinda consecutiv. Cand lumina din dreptul modului dorit este aprinsa, eliberati butonul pentru a initia acest mod. 

MODUL I - gama de frecventa intre  20 - 30 kHz - eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor si a catorva insecte.

MODUL II - gama de frecventa intre 14 - 41 kHz - eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, etc.

MODUL III - gama de frecventa intre 8 - 41 kHz eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, etc. Acesta este cel mai eficent mod de operare.

Masuri preventive:

Ambalajele ramase  de la alimente, gunoiul si alte deseuri alimentare atrag cel mai mult rozatoarele. Asigurati-va, ca va scapati de aceste deseuri in mod regulat. O buna igiena domestica si rozatoarele sunt rareori compatibile.

De asmenea, o idee buna este sa lasati puncte de iesire din perimetrul afectat. Acest lucru va accelera efectul dispozitivului. Dupa ce rozatoarele au fost alungate, inchideti toate intrarile si astupati toate gaurile din pereti sau podea. Profilaxia duce la  performante mai bune si rezultate mai rapide.

Avertisment:

Cand utilizati produsul de antirozatoare PR-220.6, va rugam sa luati la cunostinte urmatoarele:

1. Ultrasunetele sunt usor perturbate si absorbite de catre suprafete moi, cum ar fi covoare sau mobilier nefinisat.

2. Suprafetele solide si aspre pot reflecta sunetele emise.

3. Emisiile de sunete patrund mai usor intr-un mediu cu aer cald,  decat intr-unul cu aer rece.Umiditatea reduce viteza emisiilor de ultrasunete. Un nivel de umiditate peste 85% poate impiedica serios performanta aparatului.

4.Emisiile de sunete de inalta frecventa nu pot patrunde prin pereti.

 

 Specificaþii tehnice:
 Schimbarea frecventei     automatã
Alimentare:                         200-240V/50Hz.
 Consum:                             9W.
 Gama de frecvente:           8 kHz - 41 kHz.
 Acoperire:                         
360 mp
 Dimensiuni:                       180x150x90mm

Avertisment:

MODUL III se afla in gama de frecventa care poate fi auzita de om. Este potrivit pentru utilizarea in timpul noptii sau in incinte izolate.

Lasati aparatul deschis in mod constant pentru o performanta optima. Cand schimbati modurile de operare se pot auzi pocnituri sau alte sunete ciudate. Acest lucru nu trebuie sa va deranjeze, deoarece se datoreaza modularii emisiilor de sunete. 

Forma si frecventa impulsurilor variaza constant. Acest lucru previne, ca rozatoarele sa se obisnuiasca cu emisiile de sunete.

 

DISPONIBIL PE STOC.

Garantie: - pentru persoane juridice: 12 luni

                 - pentru persoane fizice: 24 luni

Produs in Bulgaria

Cod produs :  PR-220.6
Share pe Delicious Share Delicious