Aparat Pestmaster Vario Blister (Anti Soareci, Sobolani, Tantari, Cu Frecventa Reglabila Pentru Fiecare Tip De Daunator) - 40 Mp

57,91 RON*

Disponibil, timp de livrare 1-3 days

Număr produs: 4006745908010
Informații produs "Aparat Pestmaster Vario Blister (Anti Soareci, Sobolani, Tantari, Cu Frecventa Reglabila Pentru Fiecare Tip De Daunator) - 40 Mp"
Aparat Pestmaster Vario Blister (anti soareci, sobolani, tantari, cu frecventa reglabila pentru fiecare tip de daunator) - 40 mpAparat Vario Blister (anti soareci, sobolani, tantari, cu frecventa reglabila pentru fiecare tip de daunator)Aria de acoperire 40 mp

CUM FUNCTIONEAZA:Aparatul electronic Pestmaster Vario Blister emite ultrasunete agresive, care alunga daunatorii departe de zona acoperita de aparat, intr-un mod eficient si ecologic.

Tine la distanta rozatoarele (soareci, sobolani), tantarii, puricii, paianjenii, gandacii de bucatarie, moliile, cariile de lemn.IMPORTANT!Ultrasunetele emise, nu sunt in raza audibila a oamenilor, prin urmare nu au nici un fel de efect care ar dauna acestora. De asemenea ultasunetele nu afecteaza animalele de companie.Protectie eficienta si adecvata pentru adulti cat si pentru copii.Folosind cea mai noua tehnologie, devine unica solutie ecologica, curata si sigura.Aparatul Pestmaster Vario Blister se utilizeaza in 2 situatii: Protejeaza si Alunga. Pentru eficienta maxima in protejarea spatiului dvs, aparatul trebuie sa functioneze 24/24 h. Cu eficienta de lunga durata, dupa o perioada de functionare, relativ de cateva luni, daunatorii vor ocoli zona protejata de ultrasunete, instinctual.Daca soarecii, sobolanii sunt deja instalati in spatiul dvs. de locuit, aparatul este eficient in alungarea acestora.Inainte de punerea in functiune a aparatului este necesar sa curatati zona respectiva de orice urma lasata de acestia, sa nu existe hrana, apa, gunoi.Se mentine aparatul in functiune 24/24h.Sobolanii, soarecii sau insectele sunt afectate imediat de prezenta ultrasunetelor. In primele zile veti observa o activitate mai intensa a daunatorilor, lucru care poate dura cateva saptamani.Nu sunt afectate de prezenta ultrasunetelor ouale si larvele. Dupa 5-6 saptamani animalele, ouale si larvele ar trebui sa dispara. In toata aceasta perioada mentineti curata, zona afectata. Aparatul trebuie sa functioneze 1 an pentru a nu se intrerupe efectul.  CUM SE FOLOSESTE:

Aparatul Pestmaster Vario Blister alunga soareci, sobolani si insecte taratoare, protejeaza spatiile de locuit, este proiectat pentru a fi folosit in interior.Este foarte important sa nu asezati aparatul in spatele obiectelor de mobilier sau pe covor, deoarece limiteaza eficienta acestuia.    Emite Ultrasunetele imediat ce este pus aparatul in functiune.Protejeaza maxim 40 mp.Inainte de amplasarea aparatului este important sa curatati zona respectiva de orice urma lasata de acestia (miros, excremente), sa nu existe hrana, apa sau gunoi.

Functioneaza la o sursa de alimentare de 220V, cu led luminos pentru controlul functionarii.Este recomandat montarea mai multor aparate in colturi diferite ale incaperii, pentru suprafete mai mari.Actioneza impotriva daunatorilor prin emisia de semnale acustice cu frecventa reglabila manual in functie de tipul de daunator:- 7 kHz impotriva tantarilor de casa (specia Culex Pipiens) si a puricilor (pozitia A);- 10 kHz impotriva mustelor domestice si a soarecilor (pozitia B);- 12 kHz impotriva gandacilor (frecventa C). 

Nivelul de zgomot si intervalul de timp în care se emit ultrasunetele se regleaza manual. Astfel, pentru camere de 20-30 mp e suficient un nivel de zgomot de 30 - 50 dB.AMPLASARE:Poate fi montat in: locuinte, poduri, mansarde, camari, bucatarii mici, depozite de alimente etc.

SPECIFICATII TEHNICE:Tensiune: 110-230V AC, 40-60Hz

Consum electric: 0.8 W

Clasa de protectie: II

Mod de protectie: acoperit

Raza de actiune: 40 mpALTE INFORMATII:Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: Vario Schutz

Cod produs: 000009

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24 h in toata tara

Taxa transport: 17 leiMagazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Soseaua Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

0 din 0 recenzii

Lasă o recenzie!

Împărtășește-ți părerea cu ceilalți clienți.