Sistem de protecție antiporumbei 10 ml

238,00 RON
...
Cantitate

  • Comandă în siguranță Comandă în siguranță
  • Livrare prin curier rapid Livrare prin curier rapid
  • Drept de retur in 10 zile lucrătoare Drept de retur in 10 zile lucrătoare

Domeniul de utilizare:

Porumbeii (și alte păsări) reprezintă o problemă reală în toate orașele, deoarece ei folosesc structura arhitectonică a clădirilor pentru a crea cuiburi de dimensiuni mari care le permit să aibă o rază largă de vizibilitate. Excrementele lor corozive provocă daune majore inestetice peisajului urban al orașelor mari. Pot provoaca în special oxidarea materialelor de piatră și metal, jgheaburi înfundate, scurgeri și, de asemenea, pot contamina rezervoarele de apă.

Porumbelul are habitudinea de se întoarce întotdeauna la locul în care a trăit, iar lipsa păsărilor prădătoare, rămășițele de hrană și mediul favorabil reproducerii sale îi creează condiții ideale pentru a trăi în orașe. Sistemul mecanic rotativ în 3 poziții contra păsărilor reprezintă o soluție ideală care împiedică apariția porumbeilor și a altor păsări (recomandat și pentru păsări mai mari decît porumbeii) fără a le cauza o periclitate, așa cum este cazul metodelor convenționale, prin care aceste păsări sunt rănite.

Sistemul de protecție eficient și constant a fost conceput să împiedice formarea cuiburilor păsărilor și să modifice obiceiurile acestora. Sistemul amplasat împiedică păsările să aterizeze pe suprafața protejată, astfel acestea vor evita zona afectată anterior. Tijele din oțel inoxidabil de înaltă rezistență la coroziune și baza din policarbonat sunt piese care au o rezistență puternică în fața deteriorării cauzate de razele ultraviolete și vremea neprielnică.

Acest sistem este o metodă eficientă, care se poate utiliza în special în medii cu copii, cu persoane alergice sau în prezența animalelor domestice, deoarece se evită putrefacția animalelor murdare moarte, precum și sursele de infecții și mirosuri.

Acest sistem nu necesită întreținere periodică, iar dacă este montat corespunzător, perioada de utilizare este îndelungată.

Caracteristici generale:

Tije antiporumbei și antipăsări (protecție de 1 metru). Se fixează cu bandă adezivă sau silicon.

Utilizare: interior și exterior. Măsurători: 100 x 0-3'5-5'5 x 11 cm.

Garanție: 2 ani împotriva oricărui defect de fabricație.

Este inofensiv pentru oameni și animale de companie. Elimină utilizarea produselor toxice și a pericolului derivat.

10 ml de sistem de protecție contine:

180 tije din otel inoxidabil;

60 baze policarbon transparent cu protectie UV (6x16 CM) ;

Instalare si functionare:

In functie de zona pe care doriti sa o protejati se poate monta sistemul cu ajutorul benzii dublu adezive sau cu silicon (neincluse), este necesară curatarea in prealabil a suprafetei unde se monteaza kit-ul.

Fabricat in Romania.

999 Produse