Livrare și retururi

MODALITĂȚI DE LIVRARE

Servicul de curierat costa 17 Ron pentru coletele in greutate de pana la 2 kg. Suma exacta pe care trebuie sa o achitati la firma de curierat va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii, in functie de greutatea produselor comandate!

- Se livrează direct către destinatar, acasă sau la serviciu.
- Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, termenul standard de livrare este de 24 de ore.
- Destinatarul este informat prin SMS și e-mail despre data și ora livrării.
- În cazul în care curierul nu reușește livrarea coletului în aceeași zi, livrarea se face a doua zi.
- Plata se face curierului la livrare, se acceptă doar cash.

RETURNAREA PRODUSELOR:

In conformitate cu O.G. 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul poate expedia produsul returnat prin orice firma de curierat, suportand costul transportului. Este necesar ca produsul in cauza sa nu fie folosit si sa se afle in aceiasi stare ca atunci cand a fost primit. Este necesar ca ambalajul si eventualele manuale si documentatii care insotesc produsul sa fie intacte. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita exclusiv prin transfer bancar. Plata returului se face în 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a efectua plata (IBAN corect și titularul contului).

Nu este posibilă expedierea coletului prin ramburs, poștă. Pentru orice actiune in acest sens, societatea are dreptul de a refuza coletul.

Sparecodesign SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina producatorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea Sparecodesign SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.