Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru o mai buna utilizare a site-ului www.aparateultrasunete.ro.

Sparecodesign SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului www.aparateultrasunete.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date, este proprietatea Sparecodesign SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Sparecodesign SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

CONFIDENȚIALITATE

SC Sparecodesign SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor SC Sparecodesign SRL, vi se va cere acordul explicit.

LINK-URI EXTERNE

Pe website-ul www.aparateultrasunete.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC Sparecodesign SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

LIMITAREA RĂSPUNDERII SC SPARECODESIGN SRL

Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Toata informatia prezentata pe site-ul www. aparateultrasunete.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale.
Informatiile prezente pe acest site pot contine erori de ordin tehnic sau de tastare, astfel incat SC Sparecodesign SRL nu garanteaza exactitatea informatiilor cuprinse pe site.

SC Sparecodesign SRL nu va fi raspunzatoare pentru prejudiciile ce rezulta din incapacitatea de folosire a informatiei de pe site sau pentru erorile de continut care pot genera orice fel de pierderi.

Informatiile de pe acest site pot fi reproduse in scopuri de uz personal. Orice alta reproducere nu se poate efectua fara permisiunea SC Sparecodesign SRL decat cu permisiunea scrisa prealabila.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Puteți alege următoarele modalități de plată:

        Transfer bancar

Datele bancare pentru a efectua transferul vor fi expediate imediat după finisarea comenzii pe emailul pe care l-ați trecut în comandă.

        Ramburs / Plata la livrare (0 LEI)

   Produsele se plătesc curierului român în momentul livrării produselor. Este posibilă plata doar cash.

MODALITĂȚI DE LIVRARE

Servicul de curierat costa 17 Ron pentru coletele in greutate de pana la 2 kg. Suma exacta pe care trebuie sa o achitati la firma de curierat va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii, in functie de greutatea produselor comandate!

- Se livrează direct către destinatar, acasă sau la serviciu.
- Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, termenul standard de livrare este de 24 de ore.
- Destinatarul este informat prin SMS și e-mail despre data și ora livrării.
- În cazul în care curierul nu reușește livrarea coletului în aceeași zi, livrarea se face a doua zi.
- Plata se face curierului la livrare, se acceptă doar cash.

RETURNAREA PRODUSELOR:

In conformitate cu O.G. 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul poate expedia produsul returnat prin orice firma de curierat, suportand costul transportului. Este necesar ca produsul in cauza sa nu fie folosit si sa se afle in aceiasi stare ca atunci cand a fost primit. Este necesar ca ambalajul si eventualele manuale si documentatii care insotesc produsul sa fie intacte. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita exclusiv prin transfer bancar. Plata returului se face în 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a efectua plata (IBAN corect și titularul contului).

Nu este posibilă expedierea coletului prin ramburs, poștă. Pentru orice actiune in acest sens, societatea are dreptul de a refuza coletul.

Sparecodesign SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina producatorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea Sparecodesign SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

DISPUTE ȘI CONFLICTE


Este interzisă conform legii încercarea de fraudare a site-ului www.aparateultrasunete.ro. Orice abuz va fi raportat autoritatilor competente.

 Vizitarea sau cumpararea produselor si/sau serviciilor oferite de acest site presupune citirea si acordul prealabil privind aceste Termeni și condiții de utilizare.